Kiitos pelastuksesta!

Havaitsin iltasella, että Neulakkoa oli hakkeroitu – piilosanoilla. Sen seurauksena se oltiin pudottamassa pois hakukonelistauksista.

Hyvin ikävää. En keksinyt itse ratkaisua ongelmaan. Riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteeseen sekoittui ikävä tunne siitä, että joku oli murtautunut kotiin.

Onneksi kuitenkin olen sillä tavalla etuoikeutettu, että minulla on ihania ystäviä, jolle tälläisissä tilanteissa voi soittaa. Ystäväni L ei ainoastaan pelastanut tilannetta ja tilkinnyt tietoturva-aukkoja, vaan päivitti samalla koko julkaisualustan. Ja pelasti päivän ja viikon. Ja Neulakon. Olisin muuten varmaan joutunut ottamaan sivuston alas.

Jos tykkäät Neulakosta, kannattaa myös siis tykätä L:stä. L pelasti Neulakon hakkerien kynsistä kuin Pyhä Yrjö iski lohikäärmeen kanveesiin! Mahtavaa!

***
L is My Hero

Neulakko had been hacked. I was at a loss, not knowing what to do.

Fortunately I have lovely friends like L, whom I can call at times (even at odd hours it seems) such as these. He didn’t only save the site, my day, my week – he also updated the system into a new spiffy version of wordpress.

I’m so incredibly happy and thankful to L I could just burst. So if you like Neulakko, you should also like L. If it wasn’t for him, I probably would have ended up taking the site down.

4 vastausta artikkeliin “Kiitos pelastuksesta!”

  1. Jestas! Miksi ihmeessä joku tekee tuollaista? Ihan kylmä hiki tuli lukiessa, sillä en kyllä itsekään tietäisi sitten yhtikäs mitään mitä tehdä, jos tuollainen osuisi omalle koneelle. Onneksi tilanne ehdittiin kuitenkin pelastaa ajoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.