Uutisia – News

Hyökkäyksen jälkien paranteleminen jatkuu – ulospäin se näkyy eniten muuttuneena ja muuttuvana ulkoasuna.

Pyydän teiltä kärsivällisyyttä kun väsäilen sivuston parissa. Lopputulos on toivottavasti yhtä kodikas kuin entinenkin ulkoasu (josta ainakin itse tykkäsin).

Uudessa Neulakossa on ainakin yksi hieno uutuus jo nyt käytössä – hakutoiminto. Haku on oikein toimiva ja se löytyy oikealta sivupalkista.

Pohdin tässä samalla Neulakon kuvagallerian tulevaisuutta. Sille pitäisi löytää uusi galleriasofta tai kokonaan uusi paikka. Museokuvat ovat kivoja, joten ei galleriaa alaskaan tohdi ottaa. Mitäköhän sen kanssa oikein tekisi? Mutta – jos haluat tallentaa jonkun kuvan koneellesi, nyt se kannattaa tehdä, sillä galleria saattaa mennä vähäksi aikaa huoltoon.

Täytyy sanoa, että koko homma ottaa päähän aika tavalla. Onneksi ja kiitos L:n, juuri nyt vaikuttaa että suurin haitta on se, että Google on pudottanut Neulakon pois listauksestaan. (Ja jos ei ole Googlessa, onko missään?) Laitoin Googlelle palautuspyynnön, mutta saa nähdä kauan tässä menee.

Sillä välin teidän sivujenne linkit Neulakkoon, mahdolliset maininnat eri foorumeilla siitä että sivu on edelleen olemassa ja pystyssä, ne kaikki ovat äärimmäisen tärkeitä. Kiitos niistä! Ja kauniista sanoista.

****
I’m still working on recovering from the hackers. This has all been exceedingly annoying. But thanks to my friend L, here we still are!

The most visible changes are in the layout of the site. Please be patient as I modify the new look. The new Neulakko has its perks: there is a very nice search function available in the side bar.

I’m thinking about the future of my picture gallery – should I move it, get a new gallery application (which one) or what? Anyway, there may be some changes soon, so do download the pics you find necessary – I may be taking it down, at least for a while.

Right now the biggest damage the hackers did is that Google has removed Neulakko from its listing (and if you’re not on Google, do you exist?).  I’ve written to them that everything should be fixed and I should be listed again, but who knows how long this will take. Poot. So in the meanwhile, all your links on your sites, all mentions that Neulakko is still up and running, they’re all priceless. Thank you for that. And the nice words.

Yksi vastaus artikkeliin “Uutisia – News”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.