Kaikkea sitä ehtii

Muttei sentään ihan kaikkea. Pikkuisen hullu projektini saada tänään Uusi punainen valmiiksi osoittautui vähän liian kunnianhimoiseksi. Päätin olla järkevä ja olla husaamatta tähän asti täydellisesti onnistunutta mekkoa pilalle.

Sillä uudessa punaisessa on niin paljon hyvää. Jotkut kohdat siinä ovat menneet niin hienosti, että tekee mieli hykerrellä. Siis vaikka itse sanonkin.

Ehdin kyllä tehdä aika paljon: kaula-aukon, nyörityksen silkkivahvikkeilla, kääntää helmat ja ommella hihat. Enää pitää istuttaa hihat paikoilleen, tehdä napinlävet ja kiinnittää napit. Sitten se on valmis. Ehkä pitää laittaa vielä silkkinyöri ja silkkilautanauhavahvikkeita, kunhan posti tuo langan.

Koko projekti on aika hyvin tallennettu kuviksi, joita lupaan esitellä.

Yksi vastaus artikkeliin “Kaikkea sitä ehtii”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.