3 vastausta artikkeliin “Häpeämätön mainos”

  1. Todella kauniit ja toimivat sivut! Tyylikästä, selkeää, modernia (jos nyt ilmaisu tässä yhteydessä sallitaan:)). Blogipohjan käyttäminen on aivan loistoidea, useasti kun törmää vanhoihin päivittämättömiin ilmoihin ja sisällöltään vanhentuneisiin sivustoihin, jotka vaan roikkuu netissä vuositolkulla. Satunnainen googlettaja ja uusi keskiaikaharrastaja saa paljon paremman kuvan harrastuksesta (ylipäätään) ja teidän killastanne (varsinkin) kun tieto on sujuvasti esillä ja helposti päivitettävissä. (Niin että päivityshistoria todellakin näkyy, ei tarvitse koskaan miettiä että kuinka vanhaa tää tieto nyt oikein on…)

    Höh, tulipas tekstipurkaus. Mutta kun mie jus olin käynyt sivuilla ja sitten hyppäsin Neulakkoon. Ja tätä aihepiiriä olen viime vuoden aikana paljonkin pyöritellyt mielessäni.. Ja kun ne sivut ON hyvät!

    Sanomattakin selvää, että Homobonukseen pitää päästä tämänkin tytön. Odotan jännityksellä.

  2. Jei! Juuri laitoin ilmoittautumisen menemään :) . Pääseekö kiltaan muuten mukaan jos ei ole SCA:n jäsen?

  3. Kivaa! Kiltaan pääsee kuka vaan, kunhan esittelee itse tehdyn, käsinommellun vaatekappaleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.