Kojun pitämisen hyvät puolet / The benefits of a booth

20110701-232909.jpg

Oman kojun pitämisen hyviä puolia on paljon. Yksi on se, ettei kerkeä kirmaamaan hirveästi ostoksilla muualla ja säästää. Tai niin luulisi. Sitten käy niin, että shoppailee omassa kojussa. Ja mikäs siinä, meillä on yhtä sun toista.

Ostin tänään tämmöisen pienen nahkaisen neulakirjan Emeltä ja sehän on mahtava. Olen jostain syystä tähän mennessä säilyttänyt kallisarvoisia huntuneuloja pieneen pellavapussiin niitattuna ja pistellyt itseäni niihin. Neulakirjassa ne ovat villasivuilla järjestyksessä ja jättävät pistelemättä. Suutarin lapsilla ja niin edelleen….

Mutta huomenna koetan kyllä ehtiä kiertelemään. Ainakin naapuriin Medeltidsmodeen menen villaa ostamaan ja varmaan vähän myyntiavuksikin.

Toinen mahtava juttu on blogituttujen ja lukijoiden tapaaminen. Niinkuin Kaisan, joka otti tämän hyvän kuvan.

The benefit of having your own booth is that you don’t have so much time to run around and shop. Or so you’d think. Then you end up shopping at your own booth.

And just as well. We have quite the selection of stuff.

I bought a needle case from Eme. And it’s great! For some odd reason, I have always had my precious pins in a little linen bag, where they constantly poke me in the fingers. Now they are safely packed and perfectly organised!

Tomorrow I’ll try and shop a bit. At least I’ll pop over to our neighbor Medeltidsmode and buy wool  – and help sell some.

Another excellent thing about having a booth is meeting fellow bloggers and readers (we’re easy to find!). Readers like Kaisa, who took this fantastic picture of the booth.

5 vastausta artikkeliin “Kojun pitämisen hyvät puolet / The benefits of a booth”

  1. Miten ihmeessä Neulakon kirjoittajalla ei ole neulakkoa neuloille? Selvästi oli aika hankkia neulakirja. ;)

    Kiitos vielä hienosta räätälikojusta ja seurasta! Oli hauska piipahtaa käymään.

  2. Mä näin sut torstaina kojullasi, mutten kehdannut tulla häiritsemään, sulla oli ruokailu juuri kesken. Kivan näköistä oli!

  3. Joko kaikki neulakirjat (ja muutkin myyntiartikkelit) menivät, vai voisiko niitä ostaa esimerkiksi Nuijasodassa?

  4. Iloinen Joutsen avaa ihan pikkuisen puodin myös Nuijasotaan.. melkein kaikki tavarat myytiin, mutta jotain sentään jäi joten olkaa huoleti ja kukkarot mukaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.