Toivotuksia / Season’s Greetings

Hyvää uutta vuotta ja kiitos menneestä vuodesta kaikille Neulakon lukijoille!

Toivottavasti ensi vuosi on yhtä täynnä mukavia käsityöhetkiä, inspiroivia museovierailuja, kiintoisia tutkimuksia ja hauskoja tapahtumia! (Jos merkit pitävät paikkansa, ensi vuonna ei tapahtumista ole pulaa ainakaan kesällä. Viikonloput ovat jo alkaneet täyttyä.)

Ensi vuodelle on myös erinäisiä suunnitelmia Neulakon suhteen, mutta niitä en ihan vielä paljasta. :) Mutta kysyisin teiltä toiveita: mitä haluaisitte lisää? Mikä olisi hyödyllistä? Tykkäisittekö esim. palautelomakkeesta, kysymys-vastaus-palstasta? Haluatteko seurata Neulakkoa vaikka Facebookissa? Twitterissä?

Koska tietokoneen ja puhelimen (=kameran) yhteistyö takkuaa, en valitettavasti voi tarjota kuvaa joulukäsitöiden etenemisestä. Ns. takki/mekko on kuitenkin hyvässä vauhdissa, hihoja vaille koossa ja saumat käännettynä. Tässä kuva tämän vuoden yhdestä innostavimmasta museovierailusta – visiitistä Victoria and Albert-museon Textiles study hall:iin.

Kuvassa levyllinen saksalaista laskettua työtä. Oih!

Seasons greetings to all the readers of Neulakko! Thank you for the past year (during which I’ve often been really glad I started blogging in two languages – I’ve been surprised by the amount of international attention! *blush & smile*)

I hope the next year will be as good to you all as the past one has been for me – with lots of crafts, inspiring museum visits, new research and fun events.

I have some plans for Neulakko next year (which I’m not revealing yet) – but I’d also like to hear your opinions: what would you like to have more of? What would you enjoy? a feedback/contact form? Q&A? Neulakko on Facebook? Twitter?

Because my computer and my phone (=camera) are not co-operating, I cannot post a pic of the progress on my warm dress (with jacket-like qualities) – instead here is a picture of the great time I had at the Victoria and Albert Museum Textiles Study hall – probably the best museum visit this year. A frame full of german counted thread embroidery! Sigh!

5 vastausta artikkeliin “Toivotuksia / Season’s Greetings”

 1. Season’s Greetings and a Happy New Year!

  I like your posts about your clothing and needlework projects the best. Especially when they have pictures (which is why I’m sorry your camera and your phone aren’t cooperating).

 2. Hei ja hyvää alkanutta vuotta!

  Älä ihmeessä siirry Facebookiin, silloin jään vaille Neulakko-annostani! ;) En käytä naamakirjaa, joku raja pitää nimittäin olla miunkin netinkäytöllä…

 3. Kiitos! Thanks!

  And I’m working on the camera bit! Nokia phones and Macs – just do not work together all that well. So I’m really thinking about getting a real camera. I just haven’t figured out which one yet.

  Katarina – ei huolta – Neulakko ei mene minnekään paikaltaan, ajattelin vain jonkinlaisen fb-kikottimen asennusta, että sitä käyttävät näkisivät päivitykset sieltä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.