Vuoden saldo

Vuoden alussa päivittelin olleeni tylsä käsityörintamalla. Lupasin pääseväni takaisin käsityön makuun, ja niin siinä kävikin. Ajattelin näin vuoden viimeisten päivien kunniaksi tehdä saldoa siitä, mitä kaikkea olen tänä vuonna askarrellut. Ihan kaikkia idealistani juttuja en ole saanut valmiiksi (krhm, ne kengät…) mutta toisaalta olen tehnyt juttuja myös listan ulkopuoleltakin.

Lisäksi kävin tänä vuonna monessa hauskassa tapahtumassa, luin kiinnostavia kirjoja, vierailin hienoissa museoissa, löysin verkosta jänniä asioita ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni omasta teltasta. Ja näissä hommissa vietin aikaa kivojen ihmisten seurassa. Mainio vuosi, kaiken kaikkiaan.

Ensi vuoden suhteen ideoista ei ainakaan ole pula. Tulossa on ainakin kurttuhunnun valmiiksi saattaminen, uusi kirjontatyö, pussukka ja kaikenlaista keskiaika bling-blingiä. Lusikkakotelonkin rakenne on selvinnyt, mutta nyt kaipaisin siihen nahkaa. Osaako joku kertoa, mistä pääkaupunkiseudulta voisi ostaa suht pieniä määriä värjäämätöntä nahkaa?

2 Replies to “Vuoden saldo”

  1. Minkäs kokoista nahanpalaa kaipaat? Knutin varastoissa voisi olla.

  2. Hei tänks!

    Sain vanhempien luona kyläillessäni pienen palan aika sopivaa nahkaa, joten voi olla että en tarvikaan nahkaa tähän hätään. Tulevaisuudessa saatan kuitenkin tulla uudelleen kyselemään..

Jätä kommentti

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.