Puoli seitsemän / On telly soon

20120801-163704.jpg

Tänään viimeisteltiin syksyllä Yleltä tulevan Puoli Seitsemän-ohjelman kuvaukset meillä kotona. Puolet pätkästä kuvattiin Turun keskiaikamarkkinoilla. Pätkässä kerron keskiaikaharrastuksesta ja käsitöistä. Lisäksi siinä esiintyy Mervi (markkinoilla) ja Verka-kissa (meillä kotona). Ihan kiva nähdä millainen siitä tulee! Ainakin ohjelman tekeminen on ollut hauskaa.

Lähetyspäivän ilmoitan täällä, ohjelma on lisäksi nähtävissä Yle Areenassa (Suomessa).

Hollolassa oli muuten superia, mutta siitä kirjoitan myöhemmin. Ja Visbyn matkakin on vielä tulossa!

***

Today we finished shooting a little piece on me for a TV programme called Puoli Seitsemän. Half of it was already shot at Turku medieval market. The piece will air sometime in the fall. I will let you know when. Unfortunately I think it won’t be visible (on the finnish broadcasting company’s website) abroad, but we’ll see.

In addition to me, it features Mervi (In Turku) and my cat Verka (here at home.) I look forward to seeing how it turns out, I at least had fun making it.

Oh and Hollola was an absolute BLAST! (figuratively and for real) And there is the trip to Visby still in the works!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.