Kuva olisi kiva

Innostuin enemmänkin eilisen kirjoitukseni ajatuksesta, että mahdollisesti tapaisin Glimsin keskiaikakäsityöviikonlopussa jonkun blogini lukijan, jota en entuudestaan tunne.

Sen jälkeen kävin katsomassa Neulakon statistiikkaa ja khrm… tätä käy katsomassa yli 700 uniikkia vierailijaa kuussa! Siis muutkin kuin kaverit (ja ehkä anoppi)! Punastus! Olen otettu ja kiitän.

Eli jos näet Glimsissä tämän näköisen tyypin:

Elina

Se olen minä, ja tapaan erittäin mielelläni kaikkia Neulakon lukijoita. (Laadukas kuva on otettu aitoon IRC-galtsutyyliin peilin kautta odottaessa lähtöä Hämeenlinnan markkinoille…)

2 vastausta artikkeliin “Kuva olisi kiva”

  1. Vähän suunnittelen sunnuntaina Glimsiin suuntaavani. Saa nyt nähdä, riippuu ainakin säästä ja saanko itseni liikkeelle lauantain suursiivouksen jälkeen.

  2. Että toi sun huntu on aina vaan yhtä ihana. Mä yritän etsiä omaani… arvaa miksi en tiedä missä kamat on … :)

    esimerkiksi ne pikkusoljet joilla irtohihat pysyis uudessa vaaleansinisessä kirtlesä kiinni (jep, raapaisin taas yhden mekon täs kaiken muun hulinan seas )

    ne on jossain, jossain….

    Itse asias aika karseet tunnelmat, tyypit puhuu puolen vuoden evakosta. Pihassa on kontti, jonnen kaikki ylimääräinen pitää pakata, mut kankaita ja lankoja en kyllä jätä!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.